PIC_0006.JPG
     
     

 
 


 


 

  
 


 
 
 

Inschrijving Rockanje Klasse 2019 geopend!


Nieuws/Persberichten

Reactie op "Aanleg Off Road.":

Velden met (*) zijn verplicht.
Aanleg Off Road.
(*):
(*):
(*):
:
(*):

Aanleg Off Road.

Het zal niet veel mensen ontgaan zijn dat gisteren op de parkeerplaats van Molecaten Park Van Iterson aan de C.G.van Kleijburgweg.
De 2e parkeerplaats van het molecatenpark Iterson is inmiddels voor de Supermoto (en dus het hele Bike Weekend) een onmisbare factor, en wederom kostenloos ter beschikking gesteld Bernard Boeve.  Niet alleen het omtoveren van de parkeerplaats vlak voor de Elsenhoek tot spectaculaire wedstrijdzone voor de zondag, maar ook de gastvrijheid die hij verleent aan bezoekers, medewerkers en dit jaar ook de Harley Owners Group op zijn parken is van onschatbare toegevoegde waarde voor het welslagen van dit prachtige evenement.

                                 

Belangeloos hebben een aantal bedrijven hier materiaal voor geleverd en hebben veel mensen hier aan meegewerkt.
Driver Teun op materiaal van Van Mourik, driver Jordi en driver Leen respectievelijk op – en met – materiaal van Loonbedrijf Vijfvinkel en Loonbedrijf Groeneveld. Voor Grondverzet en Loonbedrijf Korevaart zat Martin Loo op ‘de bok’ ! Met groot materieel en veel fysiek gedreven spierkracht zijn – letterlijk en figuurlijk – bergen werk verzet. Het resultaat is een ‘teamprestatie’, waarvoor de organisatie een ieder weer dank verschuldigd is.
Een resultaat dat a.s. zondag absoluut bij zal dragen aan een schitterende race-dag !Pagina terug