PIC_0006.JPG
     
     

 
 


 


 

  
 


 
 
 

Inschrijving Rockanje Klasse 2019 geopend!


Nieuws/Persberichten

Reactie op "Het menu voor de zondag.":

Velden met (*) zijn verplicht.
Het menu voor de zondag.
(*):
(*):
(*):
:
(*):

Het menu voor de zondag.

Het menu oogt misschien wat simpeler, lijkt op het eerste gezicht wat saai en veel van hetzelfde. Niets is echter minder waar…..het is eigentijds en uitdagend, daar waar het menu van zaterdag bekende – maar gewaardeerde – onderdelen bevat, wordt er op zondag voor modern, snel en dynamisch gekozen.

Voor- en hoofdgerecht lijken misschien erg op elkaar, maar geloof me; wie zijn voorgerecht als laatste beëindigd, gaat ontzettend zijn best doen om het
hoofdgerecht juist heel snel achter zich te krijgen. Tussen 10:00 en 11:40 vinden de trainingen plaats en rond het middaguur verandert het circuit in een gigantische MC Drive als de Harley Owners Group een ieder trakteert op een kilometerslang lint  ‘American Iron’ ! Daarna gaat het écht los met de
1e manches als voor- en de 2e manches als hoofdgerecht. Voor én hoofd worden in dezelfde volgorde uitgeserveerd als waarop getraind is.

Op de parkeerplaats van de Itersoncamping wordt inmiddels door wat lokale ‘koekenbakkers’ een poging gedaan om met het grootste zandgebak ooit in het Guinness Book of Records te komen. Zandgebak waaruit gedurende de dag flinke happen zullen worden genomen.

Het uitgeschreven menu ‘Supermoto BeNeCup 2016’ voor zondag staat hieronder:


Pagina terug