PIC_0006.JPG
     
     

 
 


 


 

  
 


 
 
 

Inschrijving Rockanje Klasse 2019 geopend!


Nieuws/Persberichten

Reactie op "Het definitieve programma....":

Velden met (*) zijn verplicht.
Het definitieve programma....
(*):
(*):
(*):
:
(*):

Het definitieve programma....

Heerlijke voorgerechten,die je al reikhalzend doen uitkijken naar de ‘chefs special’. Een aantal goed vullende nagerechten en tussendoor hier en daar een verrassende spoom. Half tien kunnen we op zaterdag al aan tafel en als voorafje genieten van de training van de ‘enige echte’ Rockanje-Klasse, de overige klassen trainen kort daarop.

Als tussen kwart over elf en twaalf uur ook de 500 en zijspanklasse de eerste honger hebben weggetraind, geeft onze burgemeester klokslag twaalf uur hoogstpersoonlijk een seintje aan de keuken dat het hoofdgerecht door kan komen. Met de sponsoren doet hij in de zijspannen een rondje langs het hongerige publiek.

Daarna kan het schransen écht beginnen; in sneltreinvaart worden achtereenvolgens de Rockanje- Klasse (12:30 / 12:45), alle klassen HMV (12:45 / 14:30), het tweede bordje alle klassen HMV (16:00 / 16:45) en het tweede bordje Rockanje-Klasse (17:00 / 17:15) opgediend. De spooms worden in de vorm van twee keer een CMDT (Classic Motorcycle Demo Team) om 11:00 en 14:30 aan de gulzige massa getoond.

Tussendoor is er ruimte genoeg om de blazen te ledigen, teneinde Caligula-achtige taferelen in het duinlandschap te voorkomen. Het toetje van vandaag is te aanschouwen in het rennerskwartier in de vorm van een portie Alex van den Broek. In datzelfde rennerskwartier wordt overigens nadat een ieder ruimschoots aan zijn – of haar – trekken is gekomen, bekend gemaakt wie thuis de bekers van vandaag mogen afwassen !!

Wat we zondag eten, leest U morgen.

Programma uitprinten? Klik dan op het programma!Pagina terug