PIC_0006.JPG
     
     

 
 


 


 

  
 


 
 
 

Inschrijving Rockanje Klasse 2019 geopend!


Nieuws/Persberichten

Reactie op "Ook negenvoudig Kampioen..":

Velden met (*) zijn verplicht.
Ook negenvoudig Kampioen..
(*):
(*):
(*):
:
(*):

Ook negenvoudig Kampioen..

Update 13 mei: Ook negenvoudig Nederlands kampioen trail – Alex van de Broek – streept vandaag weer een dag door op zijn kalender. De in 1972 in Zundert geboren motorcrosser (uiteraard niet vanaf zijn geboorte) is op 28 mei a.s. opnieuw één van de trekpleisters gedurende het Rockanje Race Weekend. Geef Alex een iets te grote dixi en hij doet er al stunts in – of op – met zijn trailmotor.
Op zeventienjarige leeftijd pakte hij zijn eerste ‘beste podiumplek’ als trailrijder in het Franse La Creuse. Zeven jaar later was zijn eerste Nationale titel een feit, een kunststukje dat hij tot op heden nog acht keer heeft herhaald. In 2015 heeft hij daar zijn eerste Nationale endurotitel aan toegevoegd.

Alex is ook internationaal geen onbekende, zo reed hij in 2009 de bekende Dakar-rally (Le Dakar) van de eerste tot de laatste zandkorrel uit ! In het rennerskwartier aan de 2e-Slag is hij op 28 mei weer te bewonderen als onderdeel van een ‘vol en hoogwaardig gevuld’ programma. Interesse om zelf trail of enduro te gaan rijden; Alex heeft een eigen zaak en geeft ook cursussen. Kijk rustig eens rond op  www.alexvandenbroek.nl

                                    
Pagina terug