PIC_0006.JPG
     
     

 
 


 


 

  
 


 
 
 

Inschrijving Rockanje Klasse 2019 geopend!


Nieuws/Persberichten

Reactie op "De mannen van de ...........":

Velden met (*) zijn verplicht.
De mannen van de ...........
(*):
(*):
(*):
:
(*):

De mannen van de ...........

Update 12 mei 2016: Ik heb ze al gezien hoor; de mannen van de Rockanje Klasse…….binnen 15 dagen moeten die – net iets te gevulde – lichamen nog op het juiste gewicht en in de juiste vorm worden gebracht.
Tegen een uur of negen ’s avonds sluipen ze stilletjes de duinen in voor een ongestoorde (maar niet onopgemerkte) work-out.
Zogenaamd nog even een extra rondje met de hond over het strand. Ineens met de fiets naar de PLUS, in plaats van de vierwielerparkeren in de verkeerd aangelegde ‘Blauwe Zone’. Ze denken ermee weg te komen, maar iedereen weet beter.  

Zal het ze lukken om zich op 28 mei in hun vetleren omhulsel te proppen ? Tuurlijk wel, de Rockanje Klasse ziet er toch altijd geolied uit !?
Wie deze coryfeeën van weleer en kanjers van nu aan het werk wil zien, schaft zich natuurlijk nog snel even zo’n stilistisch verantwoord Passe Partout aan. Ooit de ‘greased lightnings’ uit Rockanje, Oostvoorne, Tinte, Spijkenisse, Geervliet, Heenvliet, Abbenbroek, Simonshaven en Zuidland. Tegenwoordig gewoon ‘goud van oud’ uit Westvoorne en Nissewaard (e.a.) !
Het Rockanje Race Weekend 2016 wordt een evenement waarover in ieder geval tot het Rockanje Race Weekend 2017 zal worden nagepraat !!   Afwisselender dan ooit tevoren, komen dus !Pagina terug