PIC_0006.JPG
     
     

 
 


 


 

  
 


 
 
 

Inschrijving Rockanje Klasse 2019 geopend!


Nieuws/Persberichten

Reactie op "1e Rotterdamse Motormarkt":

Velden met (*) zijn verplicht.
1e Rotterdamse Motormarkt
(*):
(*):
(*):
:
(*):

1e Rotterdamse Motormarkt

5 Februari 2016: Dit weekend 6 en 7 Februari de 1e Rotterdamse Motorbeurs te Spijkenisse, hier zijn 3 motoren te bewonderen die aan de start zullen verschijnen bij het Rockanje Race Weekend 28 en 29 mei 2016. Nieuwsgierig welke motoren??? Kom kijken en profiteer ook gelijk van de diverse speciale beursaanbiedingen!!
http://www.hall6.nl/evenementen/motormarkt/
Hall6
Einsteinweg 6
3208 KK Spijkenisse
19 Januari 2016:Tijdens de 1e Rotterdamse Motormarkt in Spijkenisse op 6 februari en 7 februari aanstaande zal de stichting Rockanje Classics ook aanwezig zijn met een stand.

                                 

In deze stand zullen wij de een aantal motoren showen, welke tijdens het race weekend van
Rockanje op 28 en 29 mei 2016, rondrijden op het originele duincircuit uit de jaren 50. Historische beelden, maar ook recentere beelden van de races in 2015 worden getoond op een groot scherm. Tijdens de motormarkt is er de mogelijkheid om gadgets aan te schaffen van de Rockanje Classic Races voor speciale beurs prijzen. Ook al in de voorverkoop hebben we de Passe-Partouts, welke voor de beursprijs van €10,00 (in plaats €13,50) worden aangeboden waarmee u het hele raceweekend in Rockanje toegang heeft tot het circuit.

                    

Deze 1e Rotterdamse Motormarkt maken we nog leuker doordat het entreebewijs hiervan tevens uw lot.
Vul uw naam en telefoonnummer in op het entreebewijs, en lever deze in bij de stand van de Rockanje Classic Races en wie weet bent u 1 van de gelukkige welke als bijrijder mag mee rijden tijdens de openingsronde in een racezijspan motor op zaterdag 28/05/2016 tijdens de Rockanje Classic.

De Rockanje Classic staat 2016 nog meer in het teken van motoren. Op de zaterdag zal het circuit weer worden gebruikt voor klassieke race motoren en op zondag voor de spannende Nederlands kampioenschap KNMV Supermoto races.
In ditzelfde weekend zal Rockanje de HOG Benelux Rally welkom heten waardoor er tot wel 2500 Harley rijders naar Rockanje komen en op zondag met 1500 Harley’s over onder andere het circuit komen rijden wat een prachtig lint zal geven van bulderende motoren.
Graag tot ziens op de 1e Rotterdamse Motormarkt te Spijkenisse op 6 en 7 februari en natuurlijk op 28 en 29 mei in Rockanje tijdens het race weekend.

Pagina terug