PIC_0006.JPG
     
     

 
 


 


 

  
 


 
 
 

Inschrijving Rockanje Klasse 2019 geopend!


Nieuws/Persberichten

Reactie op "Super Vrijwilligers!!":

Velden met (*) zijn verplicht.
Super Vrijwilligers!!
(*):
(*):
(*):
:
(*):

Super Vrijwilligers!!

Wat een superteam van vrijwilligers heeft de Stichting Rockanje Classic Races toch!! Woensdag 27 mei begonnen met de opbouw van het enige duincircuit van Nederland en maandagmiddag een dag na het Rockanje Race Weekend was het rennerskwartier en het circuit weer opgeruimd. Gisteravond 31 mei om 22:00u. waren alle hekken en strobalen al verwijderd zodat het verkeer weer van beide kanten naar het strand 2e slag kon. Vanochtend (1 juni) om 08:00u. stond er weer een groep te wachten op de koffie,toen de suikerzakjes waren gevonden werd er een bakkie genuttigd.

Maar ook niet te vergeten de baancommisarissen, de mensen die opletten langs het parcours of alles goed gaat, in weer of geen weer, groot respect hiervoor!

Het bestuur bedankt alle vrijwilligers die zich hebben ingezet op wat voor manier dan ook bij het Rockanje Race Weekend 2015, Helemaal SUPER!!!

 
Uiteraard ook dank aan de vele sponsoren die hebben gezorgd dat er weer een evenement weer kon plaatsvinden. Het was ondanks het iets teleurstellende weer zondag toch een geslaagd weekend!                 Allemaal bedankt!

Morgen 2 juni een update van uitslagen van de Rockanje Classic Races, Rockanje klasse, GP Parade en de Supermoto.
Pagina terug