PIC_0006.JPG
     
     

 
 


 


 

  
 


 
 
 

Inschrijving Rockanje Klasse 2019 geopend!


Nieuws/Persberichten

Reactie op "Programma 2015":

Velden met (*) zijn verplicht.
Programma 2015
(*):
(*):
(*):
:
(*):

Programma 2015

Het Rockanje Race Weekend programma is bekend en staat online.
Verleden jaar is het evenement uitgebreid naar twee dagen en op basis van het behaalde succes heeft de organisatie besloten om ook in 2015 een Supermoto-wedstrijd te houden en wel op 31 mei. Er zijn het raceweekend wel wat wijzigingen ten opzichte van 2014: op zaterdag wordt er een GP Parade toegevoegd en op zondag is het Belgisch en Nederlands kampioenschap samengevoegd tot de BeNeCup.

De KNMV heeft in overleg met de Belgische Motorbond (BMB) het Belgisch en Nederlands kampioenschap samengevoegd tot een nieuwe competitie. De ONK- en BK-kampioenschappen zullen per 2015 verder gaan als de BeNeCup. Er worden in totaal tien wedstrijden verreden, vijf in beide landen. Dit jaar dus ook weer in Rockanje, op zondag 31 mei.

Ook bij de Rockanje Classic Races wordt er een klasse toegevoegd: in 2015 zal er een GP Parade zijn. Deze GP Parade is een verzameling van originele (productie)racers uit de jaren ‘70, ‘80 tot ‘90. Zeker in de jaren ‘80 waren er verscheidene succesvolle Nederlandse rijders waar vele toeschouwers zeker herinneringen aan zullen hebben. Deze toevoeging aan het gebruikelijke programma zorgt letterlijk en figuurlijk voor een ander geluid bij de Classics op zaterdag 30 mei.
Pagina terug