PIC_0006.JPG
     
     

 
 


 


 

  
 


 
 
 

Inschrijving Rockanje Klasse 2019 geopend!


Nieuws/Persberichten

Reactie op "Vrijwilligersavond":

Velden met (*) zijn verplicht.
Vrijwilligersavond
(*):
(*):
(*):
:
(*):

Vrijwilligersavond

Ieder jaar zijn er weer vele geweldige vrijwilligers die de Rockanje Classic Races mogelijk maken.

Zonder deze mensen is het onmogelijk om dit mooie evenement te organiseren en de organisatie is hen  hiervoor dan ook zeer dankbaar.Om deze vrijwilligers weer eens in het zonnetje te zetten is er afgelopen vrijdag 14 November een gezellige avond gehouden bij Strandclub View in Rockanje.

Tijdens deze avond zijn de aanwezige vrijwilligers ingelicht over de resultaten van de evaluaties met betrokken partijen en over de status van de voorbereidingen voor de Rockanje Classic Races 2015.Na het succes in 2014 met het toevoegen van een tweede race dag met een ONK Supermoto wedstrijd, zal het evenement ook in 2015 twee dagen duren.

De voorbereidingen zijn volop in gang en om de waardering te laten blijken richting de vrijwilligers is afgelopen vrijdag,  door middel van een demonstratie aan hen, één van de attracties bekend gemaakt.

De fantastische Trial show die door Alex van den Broek, 9-voudig Nederlands Kampioen trial rijden, werd uitgevoerd was slecht een voorproefje van de vele kunsten die hij tijdens de Rockanje Classic 2015 zal tonen op meerdere plaatsen langs en op het circuit.

Dit mag u niet missen, binnenkort meer over de plannen voor de Rockanje Classic Races op 30 en 31 mei 2015.
Pagina terug