PIC_0006.JPG
     
     

 
 


 


 

  
 


 
 
 

Inschrijving Rockanje Klasse 2019 geopend!


Nieuws/Persberichten

Reactie op "Afscheid Leen van Wamelen.":

Velden met (*) zijn verplicht.
Afscheid Leen van Wamelen.
(*):
(*):
(*):
:
(*):

Afscheid Leen van Wamelen.

Wij zijn Leen heel veel dank verschuldigd voor zijn voorzitterschap tijdens de heropbouw van de Rockanje Classics.

Ik denk dat we het met een fantastisch festijn hebben afgesloten door weer een Nederlands kampioenschap op ONS ROCKANEES CIRCUIT te verrijden.

Leen Heel veel dank!!!

Het Bestuur is inmiddels aangevuld met Leon van der Sluis, algemene zaken en veiligheid en zal Steven Zoon het voorzitterschap op zich nemen. Lex blijft secretaris en penningmeester.

Bestuur Stichting Historische Motorrace Rockanje.Rockanje, 25 juli 2014

Terugblik motorraces Rockanje 24 & 25 mei 2014
Door Leen van Wamelen,

Als voorzitter van de Stichting Historische Motorraces Rockanje kan ik, tezamen met mijn mede bestuursleden, evenals de motororganisaties HMV & KNMV, zeer trots terug kijken op deze toch wel bijzondere 15de editie van het motorevenement van 24 & 25 mei op het prachtige duincircuit te Rockanje.
Op zaterdag 24 mei konden we met ruim 3800 enthousiaste toeschouwers, onder uitstekende weersomstandigheden, ruimschoots genieten van de historische motoren in de klasse van 50cc tot 500cc, dit inclusief de zijspanners. De rijders zorgde wederom voor prachtige motordemo's. Tevens lieten de Rockanje klassers zich van hun beste kant zien met een diversiteit van jonge en oude motoren van verschillende klasse en typen.
Op het rennerskwartier waren alle "historische" motoren in alle pracht te bewonderen. Ook waren als bijzondere attractie een tweetal Dakar motoren van Henk Knuiman opgesteld. Tevens was het mogelijk om een kijkje te nemen in het "open" VIP-dorp. De plaatselijke horeca heeft op een goede wijze het circuit voorzien van diverse drank- en eetkraampjes zodat de inwendige mens niets te kort kwam.
Daarnaast was het optreden van het Northside Freestyle Stuntteam een ware motorbelevenis die met hun Kawasaki's het publiek presenteerde op allerlei mogelijke en onmogelijke stunts. Werkelijk grandioos.
Ja, het grootste spektakel van dit weekend was op zondag 25 mei, met wederom prima weer en een groot aantal toeschouwers, waar de rijders van de Supermoto's spectaculaire races op de weg ten toon spreidde met hoge snelheden. Echter alles wel zeer gedisciplineerd. Op het Off-road gedeelte, nabij de Itersoncamping, moest men zeer behendig sturen en rijden. Dit alles voor het KNMV puntenklassement van het Open Nederlands Kampioenschap.
Kortom fantastisch. Dit alles kan alleen worden georganiseerd door de enorme inzet van de vrijwilligers, rijders, bezoekers en zeker niet onbelangrijk de financiële bijdragen van alle sponsoren evenals de inzet en betrokkenheid van diverse instanties zoals horeca, bedrijven, omwonenden en betrokken campinggasten.
Mijn waardering en dank gaat dan ook uit naar alle hierboven vernoemden. Specifiek wil ik hierbij ook de positieve rol benadrukken van de Gemeente Westvoorne en de Molecaten groep.
Bedankt allemaal.
Ja, dan staat bij deze de blik van het bestuur weer gericht op de voorbereiding voor het evenement van het volgend jaar.
Bij dezen moet ik u echter mededelen dat ik na 5 jaar, welke prettig maar ook zeer intensief waren, het stokje van voorzitter ga doorgeven aan mijn opvolger te weten Steven Zoon. Vanaf begin maart 2014 is Steven toegetreden tot het bestuur van de SHMR. Steven een Rockanjenaar in hart en nieren en een Supermoto fanaat,die zeker in staat is om de motorraces te laten expanderen.
Ook voor Steven Zoon is er een opvolger in het bestuur namelijk Leon van der Sluis welke in Rockanje al actief is in het vrijwilligerswerk bij de Reddingsbrigade Rockanje.
Ik neem met een gerust hart afscheid van mijn functie als voorzitter daar er goede basis is voor het nieuwe bestuur om het evenement te laten groeien. Rockanje staat met de motorraces positief op de evenementen kalender.
Bij deze gaat mijn dank niet alleen uit naar Lex Goudswaard, Steven Zoon en Aad Eijs, maar ook naar alle coördinatoren, vrijwilligers, bedrijven en instanties die werkelijk alles in het werk hebben gesteld om van de historische motorraces in Rockanje een succes te maken. We hebben Rockanje op de "kaart" gezet met een prachtig motorevenement,
Als laatste gaat mijn oprechte dank uit naar alle sponsoren die het daadwerkelijk mogelijk maakte, met hun financiële bijdragen, om het evenement überhaupt te kunnen realiseren. Grandioos.
Hopelijk blijft u nog jarenlang sponsor.
Ik wens hierbij het nieuwe bestuur met Lex, Steven en Leon veel succes toe met het organiseren van de volgende edities in 2015, 2016,.......

U allen hierbij vriendelijk groetend,

Leen van Wamelen
Aftredend voorzitter
Stichting Historische Motorraces Rockanje

Pagina terug