PIC_0006.JPG
     
     

 
 


 


 

  
 


 
 
 

Inschrijving Rockanje Klasse 2019 geopend!


Nieuws/Persberichten

Reactie op "Bijna 4 weken geleden...":

Velden met (*) zijn verplicht.
Bijna 4 weken geleden...
(*):
(*):
(*):
:
(*):

Bijna 4 weken geleden...

Het is al weer bijna 4 weken geleden dat het Rockanje Classic Weekend van start ging...met op 24 mei de Rockanje Classic Races en voor het eerst op 25 mei het Open Nederlands Kampioenschap Supermoto 2014 in Rockanje. Het bestuur kan u mededelen dat het een enorm succes is geweest en voor herhaling vatbaar.

Er zijn al heel wat evaluatie bijeenkomsten geweest en zo ook op 5 juni j.l. de evaluatieavond voor de vrijwilligers. De opkomst was enorm, en de BBQ werd gehouden in Strandclub View en door meer dan 110 personen bezocht. Zo druk zelfs dat het bestuur niet iedereen kon benaderen op persoonlijk evaluatiepunten door te nemen, dus als u nog wat kwijt wilt dan kunt u dit altijd natuurlijk mailen naar info@rockanjeclassic.nl. 

                                                                                      (Klik op de foto voor nog veel meer.)

Op 13 april begonnen de werkzaamheden door
van het aanleggen van het onverharde gedeelte voor de Supermoto's en bijna 2 maanden later op 14 Juni j.l. werden de laatste grote werkzaamheden afgerond en weggewerkt op de parkeerplaats van Molecaten Park Iterson aan de 2e slag in Rockanje. De opstelling van deze dag was:
Pagina terug