PIC_0006.JPG
     
     

 
 


 


 

  
 


 
 
 

Inschrijving Rockanje Klasse 2019 geopend!


Nieuws/Persberichten

Reactie op "Info deelnemers ONK Supermoto.":

Velden met (*) zijn verplicht.
Info deelnemers ONK Supermoto.
(*):
(*):
(*):
:
(*):

Info deelnemers ONK Supermoto.

Voor het eerst zal er een Supermoto wedstrijd worden georganiseerd op het “Duincircuit Rockanje”.

Rockanje heeft een rijke historie met de racerij. Van 1958 tot en met 1973 werden in Rockanje de NK (weg)races gehouden onder auspiciën van de KNMV.  Sinds 1998 worden (met uitzondering van 2009) de Rockanje Classic Races verreden. Deze demo’s vinden plaats in samenwerking met de HMV en zijn de enige in Nederland die nog op het originele circuit worden verreden.

Daar de Rockanje Classic Races het derde lustrum viert was het bestuur van mening om iets bijzonders te organiseren en het evenement uit te breiden met een ONK Supermoto.  Hierdoor komt de KNMV weer terug naar Rockanje na 40 jaar afwezigheid. Dubbel feest dus het derde lustrum in Rockanje en het 110 jarig bestaan van de KNMV.  Van de KNMV hebben wij de (voorlopige) deelnemerslijsten ontvangen voor de ONK

Supermoto voor zondag 25 mei 2014. Met dit schrijven willen wij u als deelnemers graag de nodige informatie verstrekken die voor u van belang is:

Inschrijven:

Op Zaterdag 24 mei 2014 kan er worden ingeschreven op het rennerskwartier van 19.00 – 21.00. Zondagmorgen 25 mei 2014 kunt u inschrijven van 08.00 – 10.00.

De inschrijving vindt plaats bij de entree van het rennerskwartier voor de slagboom.

Het rennerskwartier bevindt zich aan de achterzijde van het circuit en is alleen via het circuit bereikbaar.

Dit betekent dat men zich pas na het einde van de Rockanje Classic omstreeks 18.30 richting het rennerskwartier kan begeven.

U wordt verzocht om als u aankomt bij de entree van het rennerskwartier om u rechts op de weg op te stellen alvorens u gaat inschrijven. Na inschrijving zult u worden toegelaten op het rennerskwartier.

Per deelnemer wordt 1 voertuig op het rennerskwartier toegelaten.

Overnachten rennerskwartier & weekendverblijf:

Er is gelegenheid voor overnachten van zaterdag (24 mei 2014) op zondag (25 mei 2014) op het rennerskwartier. Gedurende de nacht zal er professionele beveiliging aanwezig zijn.

In verband met de Rockanje Classic op de zaterdag kan het rennerskwartier vanaf 19.00 betreden worden door supermoto rijders.

Voor hen die er een motor & strand weekend van willen maken zijn er aantrekkelijke aanbiedingen van het Badhotel Rockanje en Molecaten Camping “Het Waterbos”. Beide liggen (praktisch) aan het circuit. Klik hier

Voorzieningen:

Op het rennerskwartier is stroomvoorziening aanwezig. Wij willen u vragen om geen of zo min mogelijk gebruik te maken van eigen generatoren ivm de bijkomende geluidsoverlast hiervan.

Op het rennerskwartier is een grote toiletunit en verder staan er over het hele terrein de nodige mobiele toiletten. Het water op de toiletten in het rennerskwartier is niet geschikt voor consumptie.

Kosten:

De kosten voor het overnachten op het rennerskwartier bedraagt €10 per voertuig, te voldoen bij inschrijving.

Horeca:

Op het rennerskwartier zijn verschillende voorzieningen waar met iets kan eten. Zo zal er o.a. een patatwagen zijn natuurlijk vergezeld door een bierwagen.

Indien u iets rustiger wilt eten kunt u 300 meter lopen over de strandopgang alwaar u links Strandclub VIEW (onze sponsor) vindt, waar u gezellig en goed kunt eten.

Routebeschrijving:

Op de website zijn alle adresgegevens en routekaarten te vinden onder de tab ROUTE.

Het rennerskwartier bevindt zich aan de 2e Slag ter hoogte van nr. 7., U kunt dit alleen bereiken via het circuit waarvan de ingang voor deelnemers is aan de Korte Dreef.

Als u in de buurt van de grenzen van Rockanje komt zult u ook bordjes zien met Circuit.

Tevens willen we u aanraden om de laatste kilometers op uw snelheid te letten daar de politie nog wel eens de neiging heeft om te controleren rondom motorevenementen.
Mocht u andere vragen hebben dan kunt u deze stellen via info@rockanjeclassic.nl .

Alle vrijwilligers en sponsoren van onze stichting kijken uit naar de komst van de Supermoto. Er is veel energie gestoken in het creëren van een mooi off road gedeelte en we gaan er van uit dat vele rijders dit een mooie baan zullen vinden.

We hopen dan ook dat vele rijders aanwezig zullen zijn zodat we met z’n allen een positieve boost geven aan de sport en een geweldig evenement toevoegen aan de kalender voor nu en voor de toekomst.

Wij zien u graag op 25 mei in Rockanje als deelnemer op ons mooie circuit “Duincircuit Rockanje” en wensen u op voorhand een veilige en succesvolle race toe !

Met vriendelijke groet,

Stichting Historische Motorrace Rockanje
Pagina terug