PIC_0006.JPG
     
     

 
 


 


 

  
 


 
 
 

Inschrijving Rockanje Klasse 2019 geopend!


Nieuws/Persberichten

Reactie op "Terugblik RRW 2017.":

Velden met (*) zijn verplicht.
Terugblik RRW 2017.
(*):
(*):
(*):
:
(*):

Terugblik RRW 2017.

De weersomstandigheden waren ons dit jaar goed gezind net als alle deelnemers van de Historische Motorsport Vereniging (HMV), de Rockanje Klasse en de op zondag rijdende Classic Motor Demo Team (CMDT) die ook genoten van het duincircuit van Rockanje.
Voor degene die het afgelopen weekend niet is geweest kunnen wij u mededelen dat u heel wat moois heeft gemist. Net als voorgaande jaren opende burgemeester van Westvoorne Peter de Jong het Rockanje Classic Race weekend en maakte van de gelegenheid gebruik om met zijn team aandacht te vragen voor de Tour du ALS.
Verder willen wij als bestuur iedereen bedanken die zich op wat voor manier dan ook het Rockanje Classic Race weekend hebben mogelijk gemaakt,o.a. alle instanties, sponsoren, E.H.B.O., Klasse Verkeer,de beveiliging, de baancommissarissen waarvan er sommige 2 dagen de veiligheid van de coureurs goed in de gaten hebben gehouden.

Maar ook onze speaker Wim Knöps die bij de opening beloofd heeft volgend jaar mee te fietsen om ALS de wereld uit te trappen,
dit weekend had hij nog lucht over om het hele weekend overal weer verslag van te doen met zijn microfoon van de inhoud van een motorblok van de deelnemers tot aan de kunsten die Trial demorijder Alex van den Broek.En dan uiteraard alle vrijwilligers en de bouwploeg die vanaf woensdag met de voorbereidingen begonnen voor de opbouw van het circuit. Maandagmiddag kreeg de bouwploeg het sein: alles is opgeruimd, eindelijk tijd voor een wel verdiend biertje.Iedereen nogmaals bedankt voor jullie inzet deze weken van voorbereidingen en we kunnen zoals eerder gezegd terugkijken op een super geslaagd Rockanje Race Weekend 2017!!!


Het bestuur Stichting Historische Motorrace Rockanje.
Pagina terug