DSCF4558.JPG
     
     

 
 


 


 

  
 


 
 
 

Inschrijving Rockanje Klasse 2019 geopend!


Nieuws/Persberichten 2013


12 april 2013; Nieuw "Rockanje Classic Afterparty".

Dit jaar is het evenement uitgebreid, de races zullen rond 18.00 afgelopen zijn. Vanaf ongeveer 17.00 zal het VIP Plein open gaan voor al het publiek en zal het VIP Plein transformeren naar de "Rockanje Classic Afterparty". Op verschillend punten zijn heerlijke gerechten te verkrijgen voor de innerlijke mens en zullen natuurlijk ook voldoende consumpties beschikbaar zijn. Ook de "Wall of Death" zal tijdens deze feestavond zijn shows opvoeren.

De knaller van de avond is het optreden van "Pure Ellende", een geweldige band die er zeker een groot feest van zullen maken.

Dance-, rock- & schlagerband Pure Ellende voorziet de Nederlandse podia van een ambachtelijke mix van de vetste dancehits, glazuur afbrekend zoete pop, hardste rock en de aller-Duitste schlagers.

Het beste en slechtste uit de internationale muziekgeschiedenis ondergaat in handen van deze podiumbeesten een stevige facelift en wordt gemixed met de nieuwste hits in medleys en mash-ups tot een vette, energieke show met interactie en humor. De setlist leest als een who's who van Nineties Now & de Top 2000: van Britney Spears tot Lady Gaga, van Coldplay tot Faithless.
Met een niet aflatend enthousiasme, ongehinderd door enig muzikaal geweten en met een hogere aaibaarheidsfactor dan vijf Yvonne Jaspers bij elkaar speelt Pure Ellende anno 2013 van Concertgebouw tot Paradiso en is deze band uitgegroeid tot de ideale act voor uw evenement, feest(-tent) en festival.

Bezoek het optreden van Pure Ellende en volg deze zeven ervaringsdeskundigen in hun zoektocht naar de grenzen van de muzikale (wan-)smaak. Believe the hype!

Om 24.00 zal het feest worden afgesloten.Speciale attractie 2013

Henny Kroeze's "Wall of Death" is de speciale attractie die tijdens de 14e editie van de Rockanje Classic Races aanwezig zal zijn. Dit moet je gezien hebben !!

Deze klassieke steile wand uit 1940 draait al heel wat jaren mee en zal ook op ons evenement geweldige shows verzorgen. Eigenaar Henny Kroeze is oud International Speedway coureur en 10 voudig nederlands kampioen. Samen met Jagath en dochter Kim verzorgt Henny gedurende het hele evenement de shows op antieke Indian motoren uit 1924, 1927 en 1928.

Kom deze show bekijken, dit kan al op vrijdagavond tussen 18.00 en 22.00 en natuurlijk de gehele zaterdag tijdens de races. Ook tijdens de afterparty op zaterdagavond zal de "Wall of Death" shows geven.